Dostava

Ostvari kupovinu od minimalno 200,00 HRK i kupljene proizvode šaljemo besplatno na tvoju adresu po izboru!

Naručenu robu dostavit ćemo na tvoju adresu po izboru ekspresnom dostavom unutar 8 radnih dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih artikala. Trošak dostave se ne naplaćuje ukoliko tvoja narudžba prelazi ukupan iznos od 200,00 HRK. Za dostavu narudžbe manje od 200,00 HRK trošak se naplaćuje u iznosu od 25,00 HRK.

U slučaju da ti je isporučen proizvod različit od onog kojeg si naručio i platio, ovlašten si i dužan obavijestiti nas o pogrešnoj isporuci te imaš pravo na isporuku naručenog proizvoda, koji će ti biti dostavljen u roku 8 (osam) dana od zaprimanja obavijesti.

Ukoliko to nije moguće, imaš pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda te cijene dostave i eventualno naknadu troškova povrata pogrešno isporučenog proizvoda ukoliko 42.2 running store nije u mogućnosti organizirati njegovo preuzimanje.

Također, dužan si bez odlaganja vratiti pogrešno dostavljeni proizvod na našu adresu ili ga, sukladno dogovoru s nama, predati ovlaštenoj osobi prilikom dostave naručenog proizvoda.